Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

CAPPUCCINO JÁSPIS karkötő (6 mm)
CAPPUCCINO JÁSPIS karkötő (6 mm)
3 490 Ft

CAPPUCCINO JÁSPIS karkötő (6 mm)

Nincs annál rosszabb, amikor már lefekvéskor tudod, hogy másnap korán kell kelned, de vihar van, dörög és villámlik, és bár te el tudnál aludni tőle, de a kutyád fél a vihartól, sőt retteg, és csak rajtad állva (!) érzi biztonságban magát, és hiába nyugtatgatod, hiába simogatod, ő csak áll és fél, így fele annyit sem alszol, mint ami elég lenne. Na ilyenkor reggel kevés a szokásos egy csésze kávé, de még duplából is kevés lenne, ezért bevetek egy cappuccino jáspis karkötőt is, hogy kibírjam legalább délig. A cappuccino jáspist már az ókori görögök is ismerték és lelkesen viselték, persze akkor még nem hívták cappuccino jáspisnak, de ennek a gyönyörű melegbarna-bézs-fehér rajzolatú jáspisváltozatnak  már akkor is élénkítő hatást tulajdonítottak. Mint a finom tejeskávé, erőt ad a mindennapokhoz, és egyensúlyba hoz. Felismered általa az új lehetőségeket, és a problémákat lehetőségekké szelídíti. Motivál és előre visz, és meg a meditációt is hatékonyabbá teszi. Erősíti az immunrendszert, és méregtelenítő hatása is van.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek
A karkötőt rugalmas ékszerdamilra fűztük, nem tartalmaz fém alkatrészt, így fémérzékeny hölgyek is hordhatják. A karkötőben lévő gyöngyök színösszeállítása kis mértékben változhat.
A jáspis gyöngyök mérete 6 mm, a karkötőt egy átlagos felnőtt női csuklóméretre készíttük (16 cm-es csuklóra). Kérésre más méretben is elkészítjük. Egyedi méret esetén a megrendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" mezőbe kérjük beírni, hogy milyen csuklóméretre készítsük a karkötőt.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
cjaspis0816