Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakraerősítő ásványok

3termék 13

A hét fő csakrát harmonizáló ásványos fiolák:
korona csakra: ametiszt
harmadik szem csakra: szodalit
torok csakra: larimar
szív csakra: malachit
napfonat csakra: citrin
szakrális csakra: karneol
gyökércsakra: gránát

 

Üveg fiola magassága: 4 cm 

 

6 990 Ft

Ha úgy érzed, hogy gyakran vagy feszült, vagy nem tudsz egyről a kettőre jutni akár csak apróságokban, akár egy fordulóponton az életedben, lehet, hogy a csakráid nem működnek rendesen, és ez blokkolja az energiáidat. A szelenit önmagában is nagyon hatékonyan oldja az energiablokkokat, de a belegravírozott színes csakramotívumok még hatékonyabbá teszik. A használata nagyon egyszerű: tartsd az ágyad mellett, és napközben egyszer-kétszer gyengéden masszírozd vele azokat a helyeket a testeden, ahol feszültséget érzel.

 

5 990 Ft

Ezekkel az ásványokkal és egy rövid csakrameditáció segítségével néhány perc alatt harmonizálni tudod a csakráidat. Ha a csakráid működése összhangban van, akkor kiegyensúlyozottnak, energikusnak, egészségesnek érzed magadat, vagyis egyensúlyban érzed a tested és lelked. Azonban ha valamelyik csakra blokkolódik, az egyensúly felborul, az energiák elakadnak, levert, nyűgös, betegségre hajlamos leszel.

Most mutatok egy gyors, csak néhány percet igénylő, mégis nagyon hatékony meditációt, amelyet azok is biztonsággal végezhetnek, akik egyáltalán nem jártasok sem a meditációkban, sem a csakrák működésében. A legfontosabb, hogy nyugodt körülmények között végezd, olyankor, amikor biztosan van néhány zavartalan szabad perced.

CSAKRAMEDITÁCIÓ

A meditáció során a csakráidat fogod majd vizualizálni. Mindegyikkel annyi időt tölts, amennyi jól esik, de a meditáció akkor is hatékony, ha csak néhány perc alatt végigveszed őket. A kövekkel együtt küldöm a képen látható csakrakártyát is, így a meditáció elején kezdőként is könnyen el tudod képzelni, hogy melyik csakrád hol található. Ha a meditáció során elbizonytalanodsz, nyugodtan pillants rá a kártyára, nem fogsz kizökkeni a meditációból.

Ülj le kényelmesen, akár egy széken egy asztal mellett, akár a földön, vagy az ágyadon, a lényeg, hogy egy ideig kényelmesen tudj maradni ebben a helyzetben. Tedd ki magad elé, vagy magad köré az ásványokat, a koronacsakrától indulva a gyökércsakra ásványa felé, és ha szükséged van rá, tedd magad elé a csakrakártyát is. 

Most lazulj el, hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy egy fehér fénysugár lép be a fejed tetején a testedbe, ott, ahol a koronacsakra található. A fénysugár a központi energiacsatornádon keresztül, a gerinceddel párhuzamosan lefut a gyökércsakrádig.

Most képzeld el, hogy ez a fénysugár vörös színűre változik, és a gyökércsakrád területét vörös fénnyel világítja meg. Képzeld el, hogy a belélegzett és kilélegzett levegő is vörös színű. A vörös szín fokozatosan szabadítja fel, és kilélegzett levegővel el is távolítja a testedben lévő stagnáló és negatív energiákat, és utat enged a pozitív energia friss áramlásának. A vörös szín erősíti az immunrendszered, szinte pumpálja beléd az életerőt, egészségesebbnek érzed magad, mint valaha.

Most képzeld el, hogy az energia felfelé halad a második csakrához, a köldöködhöz, és narancssárga fénnyé változik, és a be-és kilélegzett levegő is narancssárga. A narancssárga fény körbeforog a köldökcsakránál, az energia pedig feloldja az itt ragadt negatív energiákat. A köldökcsakra helyes működése a bőséget és gazdagságot engedi be az életedbe. 

Újra felfelé indul az energia, most sárga színűre változik a fénysugár, és a napfonat csakrádnál áll meg. Egyre intenzívebb lesz, egyre jobban érzed a rezgését a testedben, a sárga szín emeli a tudatosságodat és a magabiztosságodat erősíti. 

Ezután a fény a negyedik csakrádhoz, a szívcsakrához emelkedik, és zöld színűre változik. A zöld szín megnyugtatja a lényedet, a szívedben összpontosul, majd ezt tiszta zöld fényt terjeszd ki az egész lényedre. Hagyd, hogy a fény beborítson teljesen, képzeld el, hogy eggyé válsz vele. Te magad vagy a fény. Magad vagy a szeretet, az együttérzés, a megbocsátás.

Óvatosan irányítsd a figyelmed az ötödik csakrára, a torokcsakrára, melynek az égkék a színe. Érezd azt, hogy ez a szín már benned van, és hagyd, hogy a téged körbevevő zöld fény kékké változzon, és az igazság, a tisztaság és a béke energiájával töltsön fel.

Majd a fénysugár a harmadik csakrádhoz jut, és sötétkékké változik, erőteljes színe a bölcsességet, a belső tudást és a személyes céljaidat erősíti.

Végül a fény a koronacsakrádat öleli körbe, lilává változik, és a lila fény utat nyit a még benned maradt negatív energiáknak, így azok végleg távoznak testedből. A lila fénnyel beragyogott csakrád segít abban, hogy hozzáférj az univerzum bölcsességéhez, és erősítsd a spirituális tudatosságot. 

Most képzeld el, hogy a fény aranyszínűvé változik, és a koronacsakrádtól indulva újra végigjárja a az összes csakrádat a gyökércsakráig, majd vissza. Kövesd a fény útját, és lásd, hogy minden csakrád tökéletesen és összhangban működik. Most képzeld el, hogy az aranyló fény elhagyja a tested a koronacsakrádon keresztül, és megáll a fejed fölött néhány pillanatra, és ott forog tovább. Lélegezz nyugodtan, természetesen, minden lélegzetvételnél érezd, hogy a levegővel együtt a béke és a harmónia is elönti a testedet és lelkedet. Addig maradj ebben a helyzetben, amíg jólesik, majd ha úgy érzed, hogy minden negatív energia távozott belőled, három mély levegővétel után nyisd ki a szemed.

Ezzel a meditációval nem csak a pozitív energiát nyersz, hanem a benned jelen lévő energiát is megtisztítod és felszabadítod, így lehetővé teszed a pozitív energia szabad áramlását. Ismételd meg rendszeres időközönként a meditációt (az elején akár naponta), hogy a megfelelően működő csakráidnak köszönhetően hamarosan teljesebb és tudatosabb életet élhess.

A csakráidat még jobban tudod erősíteni csakrakarkötő viselésével, melyeket ide kattintva találsz: »»»»TOVÁBB A CSAKRAKARKÖTŐKHÖZ«««« 

 

A hét fő csakrát harmonizáló mini ásvány marokkövek:
korona csakra: ametiszt
harmadik szem csakra: dumortierit
torok csakra: apatit
szív csakra: aventurin
napfonat csakra: sárga jáspis
szakrális csakra: jáspis
gyökércsakra: vörös kvarc

 

Ásványok mérete: 1,5-2 cm 

 

1 490 Ft
3termék 13