Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakraerősítő és térharmonizátor - rózsakvarc
Csakraerősítő és térharmonizátor - rózsakvarc
8 990 Ft

Csakraerősítő és térharmonizátor - rózsakvarc

A szakrális geometria elveinek, és a kristályok energiafókuszáló képességének figyelembevételével készült ez a harmonizátor, ami igazi "csodafegyvernek" számít a környezetünk és saját energiánk megtisztításában, a negatív energiák semlegesítésében és a pozitívak egy helyre fókuszálásában. 

A harmonizátor középpontjában egy hegyikristály gömb áll, melyet rózsakvarc csúcsok vesznek körbe. A rózsakvarc mindent jobbá tesz, hiszen a szeretet köve, és szeretetből sohasem elég :). Segít megteremteni az együtt élők harmóniáját, leginkább akkor ajánlom, ha számodra fontos a család és az összetartozás érzése.

A rózsakvarc csúcsokon a hét csakrát erősítő kövek még inkább fokozzák a személyes energia megfelelő áramlását.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

8 990 Ft
Részletek
A teljes átmérő: 12 cm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
TH0917Rk07