Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakra harmonizáló inga

A csakrák harmonizálásának és a működésük összehangolásának az egyik legegyszerűbb eszköze ez az inga. A biztonságos használatához semmilyen különösebb képzettség nem szükséges, így rövid gyakorlás után nagyon jó eredményeket lehet elérni vele.

Hogyan használd a csakrákat harmonizáló ingát, a csakra ingát?

Miután megvásároltad az ingát, néhány napig csak tartsd a közeledben, hogy megismerhesse az energiáidat. Majd "ismerkedjetek össze" :), azaz vedd a kezedbe, és próbálj ráhangolódni az inga rezgéseire. Nem kell nagy dologra gondolnod, csak összpontosíts a kezedben lévő ingára, és gondold át, hogy mi az, amiben a segítségedre lehet. Nyugodtan beszélj hozzá, akár csak gondolatban, mondd el neki, hogy mit vársz tőle, miben vársz útmutatást.
Majd a gyakorlatot kezdd azzal, hogy a hátadra fekszel, nem kell teljesen vízszintesen feküdnöd, a lényeg, hogy kényelmes legyen. Ezután a hüvelyk és mutatujjaddal tartva az ingát, vidd végig lassan a csakráid felett, időzz el mindegyiknél egy kicsit, és figyeld meg az inga mozgását:
- Ha az óramutató járásával egyező irányban mozog, akkor az a csakrád nyitott és jól működik.
- Ha az óramutató járásával ellentétes irányban mozog, akkor az a csakrád blokkolt, vagy fel nem oldott érzelmeket kapcsolódnak hozzá.
- Ha túlzottan elliptikusan leng ki az inga, akkor a testedben áramló energia csak az egyik oldalra húz, a másik oldalon így energiahiány van, ezzel felborul az energia egyensúlya.
- Ha az inga szabálytalanul mozog, akkor valószínűleg valamilyen nagy változáson mégy most keresztül, főleg lelki síkon.
- Ha az inga nem mozog, akkor lehet, hogy nem a megfelelő helyen tartod az ingát, vagy az a csakrád teljesen el van záródva.
A kapott eredmények alapján már tudod, hogy melyik csakráddal kell foglalkoznod, melyeket kell harmonizálnod ahhoz, hogy újra megfelelően működjenek, összhangban egymással. Ha nem tudod, hogyan kezdj hozzá, vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek
A csakra inga hossza: 55 mm, fenti átmérője kb. 15 mm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk190