Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

EGYENESEN ELŐRE rózsakvarc, jáspis, citrin, kalcedon ásványkarkötő Kosoknak
EGYENESEN ELŐRE rózsakvarc, jáspis, citrin, kalcedon ásványkarkötő Kosoknak
3 990 Ft

EGYENESEN ELŐRE rózsakvarc, jáspis, citrin, kalcedon ásványkarkötő Kosoknak

Április jó hónap lesz! Elemedben vagy, és most nem faltörésre használod a fejed: okosan, jól kommunikálsz, ha odafigyelsz. Turbó üzemmódban van minden körülötted, a tempó kemény akár munkahelyről, akár magánéletről van szó, de nem baj, bírod az ilyesmit - sokkal inkább, mint az állóvizet.
Okosan oszd be az erőd és az állóképességed, összpontosíts a munkára és ne a veszekedésre menjen el az idő és az erő. Ebben a rózsakvarc (hogy legyen elég önkontrollod), a citrin (hogy a kemény munkádnak bőséges anyagi vonzata is legyen), a jáspis (a legfőbb szerencseköved) és a kalcedon (kommunikációt segíti) lesz a segítségedre.

Felhasznált ásványok:

- jáspis (vöröses barna): 8 mm
- rózsakvarc  (rózsaszín): 8 mm
- citrin (sárga): 8 mm

- kalcedon (kék): 8 mm amorf


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

 

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
kos002