Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

EGYSZERŰEN....SZERETLEK fekete achát karkötő szett pároknak
EGYSZERŰEN....SZERETLEK fekete achát karkötő szett pároknak
7 980 Ft

EGYSZERŰEN....SZERETLEK fekete achát karkötő szett pároknak

Gyönyörű karkötő szett pároknak. Az igaz szerelmet gyakran nem kell túlragozni, egyszerűen csak érezni kell..... Ezt az egyértelmű, mégis mély érzést jelképezi a maga nemes egyszerűségével ez a fekete achátból készült karkötőszett.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

7 980 Ft
Részletek

8 mm-es fekete achát gyöngyökből készült, rugalmas ékszerdamilra fűzött karkötők, a női karkötő strasszos köztesekkel díszítve.
A szett két darab karkötőt tartalmaz.
A karkötők átlagos méretű csuklókra készülnek (női: 16 cm, férfi: 19 cm), ha eltérő méretre kéred, akkor a megrendelési folyamat végén lévő Megjegyzés rovatba írd be kérlek a szorosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméreteket. Az egyedi méret nem jár többletköltséggel :).

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
paroskarkoto03