Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ELENGEDÉS ÉS TOVÁBBLÉPÉS prehnit, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
ELENGEDÉS ÉS TOVÁBBLÉPÉS prehnit, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
4 490 Ft

ELENGEDÉS ÉS TOVÁBBLÉPÉS prehnit, napfény aura és roppantott hegyikristály ásványkarkötő

Csak akkor tudod, hogy mennyire nehéz a megbocsátás, az elengedés és a továbblépés, ha már voltál ilyen helyzetben. Eleinte hihetetlennek tűnik, hogy megbocsáss annak, aki fájdalmat okozott neked, mert úgy érzed, hogy nem érdemli meg. De tudnod kell, hogy a megbocsátással nem a másik felet ajándékozod meg, hanem önmagadat. A megbocsátással azokat a nehézségeket, azt a negatív energiát engeded el, amelyek téged nyomasztanak, függetlenül attól, hogy ettől a másik fél is felszabadul-e, vagy nem. A megbocsátásnak szinte gyógyító ereje van, nemcsak a szívedet gyógyítja, de az egész lényedet és akár a testedet is. Bár a múltat nem tudod még így sem megváltoztatni, hiszen ami megtörtént, az megtörtént, de végre ki tudsz lépni a múlt árnyékából, és a jelenben tudsz élni és a jövőbe tudsz tekinteni. 

Az ELENGEDÉS ÉS TOVÁBBLÉPÉS ásványkarkötő ásványai és színei abban segítenek, hogy a fájdalom elengedésével a szabadság érzése legyen úrrá rajtad, hogy újra meg tudj nyílni a világ felé, és hogy át tudd engedni magad az előtted lévő lehetőségeknek. 

Felhasznált ásványok: 

prehnit, napfény aura, roppantott hegyikristály: 8 mm

Strasszos köztes színe: fehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20210927_5