Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÉLETENERGIA narancs kalcit karkötő
ÉLETENERGIA narancs kalcit karkötő
6 990 Ft

ÉLETENERGIA narancs kalcit karkötő

A narancs kalcit kirobbanó energiája azonnali cselekvésre ösztönözve szinte tüzet gyújt a lelkedben, éppen ezért a motiváció és a célkitűzések ásványának tartják. Tavasszal pont jól jön a segítsége, amikor a téli punnyadáson még nem jutottunk túl, de már fel kellene venni az ébredő világ gyorsuló ritmusát. Segít feladni a berögzült rossz szokásainkat, és mély, teremtő meditációt biztosít.

A narancs kalcit hatása

A narancs kalcit segít feladni a berögzült rossz szokásainkat, és mély, teremtő meditációt biztosít. Magában hordozza kreativitás az energia és a szexualitás energiáját, pozitív rezgése mozgásba hozza az egész testet. 

Segít megoldani azokat a problémákat, amelyek útjába állnak a veled szembejövő lehetőségek megvalósításának. 

A narancs kalcit és a csakrák

A narancs kalcit a szakrális csakra egyik fő ásványa, serkenti az gondolkozást és a testet. Energetizálja és tisztítja az alsó csakrákat, egyensúlyba hozza az érzelmeket és segíthet leküzdeni a depressziót.

Ha a narancs kalcit karkötőt a bal kezeden viseled, akkor a lehető legtöbb energiát és kreativitást fogja vonzani az életedbe, jobb kézen viselve pedig azokat az energiákat indítja be, amelyek segíteni leküzdeni a problémáidat, és elősegítik az újrakezdést.

 

Ásvány: narancs kalcit: 6 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240119_2