Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÉLETERŐ karneol, rózsakvarc és hegyikristály ásványmandala szett

Életerőt fokozó ásvány mandala szett. A karneol, rózsakvarc és hegyikristály kombinációja azokat az energiákat fogja megmozgatni körülötted, amik segítenek abban, hogy teljesebb, energikusabb és általánosságban sikeres életed élj.

Az ásványmandala használata:
Az ásványmandalák kirakására nincsenek kőbe vésett szabályok, hallgass nyugodtan a belső hangodra, elrontani nem tudod. 
Először is döntsd el, hogy mi az, amit a kirakással el szeretnél érni, amit be szeretnél vonzani az életedbe. Ezt próbáld a lehető legpontosabban meghatározni. Megerősítésképpen akár le is írhatod, vagy hangosan ki is mondhatod.

A mandalát rakhatod kívülről befelé, vagy belülről kifelé haladva, nincs szabály, a lényeg, hogy szimmetrikus alakzatot készíts. Dolgozz lassan, kirakás közben a figyelmed azon legyen, aminek érdekében, vagy bevonzására rakod ki a mandalát. Ha készen vagy, ismételd át a céljaidat, és maradj addig ebben a meditációban, amíg jól esik.

A mandalát hagyd állni néhány napig, elég 1-2 nap, de ha szeretnéd, tovább is maradhat, amíg eléred a célodat, vagy amíg úgy érzed, hogy szükséged van rá. Akár frissíthetsz is rajta, más alakba rendezheted ugyanazon cél érdekében az ásványokat, vagy ki is bővítheted. Ha elérted a célodat, szedd szét a mandalát, attól nem fogod elveszíteni azt, ami teljesült általa. (De faliképet is készíthetsz belőle, ha felragasztod a köveket a lapra.)

Ahhoz, hogy az ásványmandala működjön, természetesen nem elég kirakni a mandalát, tenned is kell érte, hogy megvalósuljon, amit szeretnél, a mandala csak segít neked, de nem helyetted dolgozik. A megvalósításban kövesd a szíved!

Remélem, hogy te is felfedezed az ásványokkal való teremtés sikerét, és számtalan lehetőséget tudsz bevonzani az életedbe!

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

A szett tartalma:

 

1 db 20x20 karton alaplap

1 db karneol marokkő

6 db karneol pálca

6 db hegyikristály kövecske

6 db rózsakvarc kövecske

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
AMelet01