Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Hópehely obszidián karkötő
ENERGIASZINTEMELŐ macskaszem karkötő
3 490 Ft

ENERGIASZINTEMELŐ macskaszem karkötő

Hópehely obszidián karkötő
Hópehely obszidián karkötő
Gyönyörű, selymes fényű, mélyvörös-barna árnyalatú macskaszem pebble karkötő.

A macskaszem tulajdonságai

A macskaszemet már ősidők óta védelmező kőként tartják számon, és nagyon sok gyógyító hatást is tulajdonítanak neki. Többek között azt tartják róla, hogy enyhít a látáshoz kapcsolódó problémákat, és segít jobban látni a sötétben, így például a viselése nagyon ajánlott az éjszakai vezetéshez.
Nagyon erős spirituális hatást tulajdonítanak neki, erősíti a harmadik szem csakrát, és lehetővé teszi a bepillantást más dimenziókba.
Alkalmas arra is, hogy energiával töltsön fel, valamint hogy beindítsa és felgyorsítsa a szervezet öngyógyító képességet egy betegség vagy baleset után. 

Ásvány: 8-10 mm-es macskaszem pebble

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém alkatrészt nem tartalmaz.

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

Segítség a mérethez: 

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért  csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.

Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
msz001