Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÉRZELMI GYÓGYÍTÓ kobalt kalcit karkötő
ÉRZELMI GYÓGYÍTÓ kobalt kalcit karkötő
14 990 Ft

ÉRZELMI GYÓGYÍTÓ kobalt kalcit karkötő

ÉRZELMI GYÓGYÍTÓ kobalt kalcit karkötő
ÉRZELMI GYÓGYÍTÓ kobalt kalcit karkötő

A kobalt kalcit egy különleges és nagyon ritka ásvány, lenyűgöző szépségén túlmutat a hatása, ugyanis azt tartják róla, hogy magába zárta a természet összes olyan gyógyító energiáját, mely az érzelmeinkre hat. Viselése leginkább ezekben az esetekben ajánlott:

- ha úgy érzed, hogy nem tudod elengedni a múltbéli fájdalmakat

- ha kapcsolat szeretnél teremteni a belső gyermekkel, vagy a gyerekkori sebek gyógyításán dolgozol

- ha nem tudod kimutatni és megélni a valódi érzelmeidet

- ha segítségre van szükséged az igaz szerelem megtalálásában

- ha túl kritikus vagy elsősorban magaddal szemben, de akár másokkal szemben is

- és minden olyan régóta fennálló probléma esetén, ami érzelmekkel, szeretettel és elfogadással kapcsolatos.

 

A kobalt kalcit hatása

A kobalt kalcit segít felszínre hozni, feldolgozni és elengedni a mélyen rejlő és elfojtott érzelmeket, sérelmeket, ezáltal felszabadít a múlt súlya alól.

Minden helyzetben reményt ad, segít elhinni, hogy a dolgok afelé haladnak, ami nekünk jó, így csökkenti a szorongást, a stresszt, elősegíti a pozitív gondolkodást és cselekvésre ösztönöz. Elősegíti az együttérzést mások és önmagunk iránt, és feloldja a múltban elkövetett hibáink miatti lelkiismeretfurdalást. Gyengéd energiákat hordoz, melyek segítenek meggyógyítani a sebzett szívet és lelket, és a belső gyermeket. Szeretettel tölt fel, az energiája puha takaróként átölel, és biztonságban érzed magad tőle.

 

Ásvány: kobalt kalcit: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

14 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240119_1