Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Energiablokk-oldó szelenit masszírozó rúd
Energiablokk-oldó szelenit masszírozó rúd
2 490 Ft

Energiablokk-oldó szelenit masszírozó rúd

A szelenit rúd egyaránt használható:

- energiablokk-oldásra

- tértisztításra

- meditációra

- ásványok energetikai tisztítására és feltöltésére.

A szelenit rudak képesek az energiát a csúcsukon keresztül összpontosítani, így a kezelendő pontra fókuszálnak. Képes megtisztítani, megvédeni és felölteni a teret, az élő szervezetet, valamint a többi ásványt is. Semlegesíti a negatív energiákat, és elősegíti a pozitív energia áramlását. A szelenit felerősíti a ráhelyezett ásványok energiáját, így tökéletes az ékszerek és más ásványok újraaktiválására és feltöltésére.

A szelenit rúd használata:

- a szervezetben lévő energiablokk oldásához naponta óvatosan masszírozd át a testednek azt a részét, ahol feszültséget érzel

- meditáció közben tartsd a kezedben, és elmélyíti a meditációt

- tedd az ásványaid, ékszereid közé, és megtisztítja/feltölti azokat.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

A szelenit masszírozó rúd mérete: 15 cm.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel240204