Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Fekete obszidián csepp medál, fém keretes (lánccal is kérhető)
Fekete obszidián csepp medál, fém keretes (lánccal is kérhető)
2 990 Ft

Fekete obszidián csepp medál, fém keretes (lánccal is kérhető)

A fekete obszidián egyik tulajdonsága, hogy elősegíti az érzelmek szabad áramlását. Végigvezet egy mély érzelmi utazáson, mely ösztönzi a belső átalakulásodat és támogatja az érzelmi szabadságod kibontakozását. Segít feloldalni az érzelmi blokkokat és felszabadítja a mélyen szunnyadó ősi traumákat. Ezeken kívül, mint minden fekete kő, erőteljes védelmező ásvány.

 

A medál mérete: 2x1,5 cm

Fém részek (és a lánc anyaga, ha kérsz hozzá): 45 cm, nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet, vagy nemesacél

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20231010FO
Kiegészítő termékek