Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HARMÓNIA ametiszt nyaklánc
HARMÓNIA ametiszt nyaklánc
1 790 Ft

HARMÓNIA ametiszt nyaklánc

z AMETISZT gyengéd rezgései minden félelmét, stresszét és haragját feloldják, tehát segít eljutni a nyugalom és a béke állapotába. Mélyíti a koncentrációt és a figyelmet,
ezért a meditáció sokkal hatékonyabb általa. A párkapcsolatok is erősíthetők az AMETISZTtel, mivel erősíti a szerelmet és az önzetlenséget.
Harmonizálja, stabilizálja a szerelmi életet, egységet kovácsol a kapcsolatban. Mindezek mellett segít megérteni a spirituális világot is, közvetíti a felsőbb erők támogatását.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 790 Ft
Részletek

A medált 3 db 6 mm-es ametiszt gyöngyből készítettük, a nyaklánc nikkelmentes fémből készült. A medál mérete kb. 20 mm, a lánc hossza 45 cm.

 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ametisz020