Termék részletek


HARMONIKUS HÉTKÖZNAPOK - akvamarin, fluorit és rózsakvarc ásványkarkötő Halaknak

HARMONIKUS HÉTKÖZNAPOK - akvamarin, fluorit és rózsakvarc ásványkarkötő Halaknak
4 490 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Jó hírünk van: a legtöbb Halak hölgy elég intenzív, sőt akár zaklatott időszakot zárhat le március elején! Bár a konfliktusok nem fognak teljesen eltűnni az életünkből, de a pénzügyi dolgok mindenképpen rendeződnek és hosszú távon stabilizálódnak, és olyan családtagokkal is rendeződni fogunk a viszonyunk, akikkel mostanában nem volt éppen harmonikus. Ez a harmónia egyébként lassan az élet minden területére igaz lesz, de addig még meg kell oldanunk néhány előttünk álló feladatot.

Erősítsd meg a csillagok pozitív állását a megfelelő ásványokkal is, kifejezetten nekünk, Halaknak, és kifejezetten erre a célra készítettem ezt a karkötőt, a rózsakvarcból áradó harmóniát a fluorit stabilitása és az akvamarin nyugalma erősíti!

 

Ásványok: 8 mm akvamarin (világoskék), 8 mm-es fluorit (halványzöld), 8 mm-es rózsakvarc (rózsaszín)

Strasszos köztes színe: kristályfehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    halak016