Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HESTIA rózsakvarc karkötő
HESTIA rózsakvarc karkötő
3 990 Ft

HESTIA rózsakvarc karkötő

Ismered Hestiát, a görög istennőt? Az örök szűz volt, akinek az ártatlanság volt az egyik fő jellemvonása, aki minden isten közeledését visszautasította. Emellett ő volt a felelős azért, hogy a családi kandallóban lévő tűz mindig lobogjon, ami persze ettől több volt: arra tanította az embereket, hogyan teremtsenek igazi otthont, élhető és szerető környezetet maguk köré, hogyan őrizzék meg a családi békét. A szeretet, a gondoskodást és az elfogadást hirdette, pont azokat az érzéseket, melyet a rózsakvarc energiája erősít. Bár ebben a rohanó világban szerintem Hestia is csak kapkodná a fejét, de a tanításai még ma is jól jönnének, hiszen nőként helyt kell állnunk otthon, teljesítünk a munkahelyen, és jó volna egy kicsit magunkkal is foglalkozni néha, szóval nem ártana, ha valaki súgna nekünk kicsit, hogy is tudjuk mindezt összehozni :).

A HESTIA karkötő 10 mm-es rózsakvarc gyöngyei a szeretet rezgéseit felerősítve töltenek fel energiával, és adnak majd erőt és kitartást a mindennapok mókuskerekéhez.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 10 mm

- festett porcelángyöngy: 10 mm

- Shamballa gyöngy: 10 mm

 

Nézd meg a többi rózsakvarcból készült ékszerünket is, kattints ide: TOVÁBB A RÓZSAKVARC ÉKSZEREKHEZ.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
rozsa0121