Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HIGGY MAGADBAN ÉS CSELEKEDJ eudialit, rózsakvarc és angyal aura ásványkarkötő
HIGGY MAGADBAN ÉS CSELEKEDJ eudialit, rózsakvarc és angyal aura ásványkarkötő
6 990 Ft

HIGGY MAGADBAN ÉS CSELEKEDJ eudialit, rózsakvarc és angyal aura ásványkarkötő

Van az a mondás, hogy "Én nem követem el kétszer ugyanazt a hibát. Inkább négyszer-ötször, csak hogy biztos legyek benne :)". De hát emberek vagyunk, és hibázunk :). Én is, te is, mindenki. Néha (vagyis ööööö.... lehet, hogy sokszor) rosszul döntesz, hibás következtetéseket hozol, vagy a megfelelő körültekintés ellenére sem jól méred fel a helyzetet. Ha pedig már megtörtént a baj, akkor ahelyett, hogy azon dolgoznál, hogyan tudod helyrehozni gyorsan a következményeket, lehet, hogy te is hajlamos vagy az önostorozásra (rosszabb esetben bűnbakot keresel....). Ha a cselekvés helyett kétségbe esel és csak a nehézségeket látod a rossz döntésből adódó helyzetben, csak az időd fogy, pedig lehet, hogy egy gyors intézkedéssel még előrébb is lennél, mint ahonnan indultál az elején. Minél tudatosan intézed a dolgaidat, és minél inkább arra törekszel, hogy gyorsan átlásd a döntéseid következményét, annál kevesebbszer futsz majd bele egy ilyen malőrbe, de az ásványokat is segítségül tudod hívni ebben a helyzetben is. Ennek a karkötőnek a különlegessége az eudialit, ez a gyönyörű, lilás színű ásvány, ami igazi ritkaságnak számít az ásványok között, és a neki tulajdonított hatás is nagyon különleges, hiszen azt tartják róla, hogy megmutatja, hogyan hozhatod helyre a rossz döntéseink következményeit, úgy, hogy azonnali cselekvésre ösztönöz, miközben olyan emberek felé irányít, akik majd segíteni tudnak neked. Az eudialit mellé rózsakvarc és angyal aura került, az előbbi az önbizalmadat erősíti, az utóbbi pedig segít abban, hogy higgy és hallgass a megérzéseidre.

 

Felhasznált ásványok:

- eudialit hordó: 8-9 mm

- rózsakvarc: 8 mm

- angyal aura: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220328_1