Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

HŰSÍTŐ JÉG roppantott hegyikristály karkötő
HŰSÍTŐ JÉG roppantott hegyikristály karkötő
3 990 Ft

HŰSÍTŐ JÉG roppantott hegyikristály karkötő

Tudtad, hogy a "kristály", azaz a "crystal" szó a görög "krystallos" szóból ered, ami jeget jelent, hiszen ókori görögök azt tartották a hegyikristályról, hogy az felolvaszthatatlan jég. A hasonlóság ebben a roppantott változatban még inkább szembetűnő, és bár a karkötő kristályai kellemesen hűsítő látványt fognak nyújtani a legforróbb pillanatokban is, de az egészen biztos, hogy nem fognak elolvadni :). Nem mellesleg a hegyikristály az egyik legkedveltebb ásvány, a neki tulajdonított hatásokról egy egész könyvet lehetne írni, csak a legfontosabbakat említve:

- a hegyikristály "minden gyógyító kristályok leggyógyítóbbika"

- fokozza és kiegészíti minden más ásvány hatását

- a 12 mesterkristály egyike

- az egyik legmagasabb rezgésű ásvány

- sokat segíthet abban, hogy elérd a kitűzött céljaidat, mert kristálytiszta képet ad arról, hogy mit is szeretnél elérni

- segít az elmélyülésben, legyen szó munkáról vagy meditációról, mert elnyomja a világ zaját és segít összpontosítani.

A roppantott hegyikristályról nagyon fontos tudni, hogy egy speciális eljárással készítik, szinte felrobbantják a víztiszta hegyikristály belsejét, levegő jut a robbanás okozta picike kis vájatokba, ez adja a gyöngyök páratlan csillogását. Így a kristály sérülékenyebbé válik, és bár nyugodtan viselheted minden nap, de érdemes azon a csuklódon hordani, amit kevésbé használsz (pl. ne azon a kezeden viseld, amelyikkel írsz). A karkötőbe fűztem egy víztiszta hegyikristály gyöngyöt is, hogy szépen el tudja dolgozni a csomózást, enélkül a csomót nem lehet a elrejteni. Kérheted csak roppantott golyókból is, de akkor a csomó látszani fog a golyók között.

Felhasznált ásványok: 

roppantott hegyikristály, és 1 db víztiszta hegyikristály: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amire szeretnéd készíttetni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas_210629_1