Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

INTUITÍV VÉDELEM prehnit ásványkarkötő
INTUITÍV VÉDELEM prehnit ásványkarkötő
3 490 Ft

INTUITÍV VÉDELEM prehnit ásványkarkötő

A prehnit egyik legfontosabb tulajdonságának azt tartják, hogy megvédi viselőjét az előre nem látható veszélyektől. A prehnit ereje felébreszti az intuíciót, és megteremti az eszközöket ahhoz, hogy terveket készíts a kihívások leküzdésére. Viseld ezt az ékszert mindennap, és érezd, ahogy a prehnit energiái megnyitják az érzékeid kapuit, segítve a megérzéseidet és a tudatosságot.

Ezentúl bátran szembenézhetsz a jövővel!

Felhasznált ásványok: 

prehnit pebble: kb. 6x8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas230930P