Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KÉK ARAGONIT ásványkarkötő
KÉK ARAGONIT ásványkarkötő
12 990 Ft

KÉK ARAGONIT ásványkarkötő

A feje tetején áll az egyébként is felgyorsult világ, és ha még emellé néhány személyes dolog is összejön, akkor akaratlanul is feszültebbek, türelmetlenebbek vagyunk másokkal, sokszor pontosan azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. Apróságokból pattanhatnak ki nagyobb viták, és hiába próbáljuk meg mihamarabb lezárni, sajnos visz a lendület :(. 

Az aragonit többek között abban segít, hogy stabilitást találj a világban, a helyzetedben, akár a külvilágban, akár a lelkedben. Betekintést nyújt a problémák mögé, segít felderíteni a problémák valódi okait. 

Elfogadásra és türelmre tanít, különösen azoknak ajánlott, akik úgy érzik, hogy túl nagy felelősség van rajtuk.Erőt és támogatást nyújt, segít leküzdeni a stresszt és a haragot.

Mint minden kék színű ásvány, így a kék aragonit is a torokcsakra köve, többek között segít abban, hogy kedvesebben, és együttérzőbben tudjuk kifejezni magunkat, ha éppen úgy szükséges.

Az aragonit fizikai hatásai:

- felmelegíti a hideg végtagokat

- A és D vitamin hiány esetére ajánlják

- megállíthatja az éjszakai izomgörcsöket.

 


Felhasznált ásványok:

- kék aragonit: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

12 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
ARGNT02
Kiegészítő termékek