Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KÉK HARMÓNIA karkötő (sellőgyöngy, hegyikristály, kék kvarc, csiszolt gyöngy)
KÉK HARMÓNIA karkötő (sellőgyöngy, hegyikristály, kék kvarc, csiszolt gyöngy)
3 990 Ft

KÉK HARMÓNIA karkötő (sellőgyöngy, hegyikristály, kék kvarc, csiszolt gyöngy)

Brit tudósok kimutatták (de most nem ér nevetni, mert tényleg így volt), hogy nem véletlenül szereti majdnem mindenki a kék színt, vagy annak legalább egy árnyalatát, hiszen a látványa olyan vegyületeket szabadít fel a szervezetünkben, melyek lenyugtatják a gondolatainkat és fokozzák a nyugalom érzését. A kék szín a természetben is a hűsítő elemekhez kapcsolódik, hiszen a derűs, tiszta égbolt és az életet adó víz színe. Számos kultúrában a béke színének tartják, de méltóságot és eleganciát is hordoz, anélkül, hogy komor lenne. Ebben a karkötőben a kék két árnyalatát csillogó hegyikristállyal, csiszolt üveggyönggyel és sejtelmes fényű sellőgyönggyel kombináltam, hogy még inkább megszépítse a napjaidat.

Felhasznált ásványok:
- 8 mm-es sellőgyöngy, roppantott hegyikristály, akvamarin színű "jáde", kék kvarc

- 10 mm-es csiszolt üvegyöngy

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas220206