Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Koronacsakra szelenit lap, 10 cm
Koronacsakra szelenit lap, 10 cm
4 990 Ft

Koronacsakra szelenit lap, 10 cm

Ha a koronacsakrád nem működik helyesen, akkor egyszerűen nem találod a helyed a világban. Akkor úgy érzed, hogy nem jó semmi, nem sikerül semmi, nem tudsz összpontosítani, és nem tudod kordában tartani a gondolataidat. Gyakran fájhat ilyenkor a fejed, önértékelési problémák léphetnek fel, és sorra romlanak meg a társas kapcsolataid. Ha azonban sikerül helyreállítani a helyes működést, sikerül majd észrevenni a mindennapok apró boldogságait, amik teljessé teszik az életet, élvezni az élet örömeit és felfedezni szépségét, és újra és újra motivációt kapsz a céljaid eléréséhez. A koronacsakra helyes működéséhez szükséges rezgések felerősítésében segíthet a koronacsakra szimbólumával, az ezer szirommal, és az Aum szimbólummal díszített szelenit lap.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 12 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

A lap átmérője: 10 cm.

(A küldött terméken a minta elhelyezkedése kismértékben eltérhet.)

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szel119