Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Krómdiopszid és angyal aura ásványkarkötő
Krómdiopszid és angyal aura ásványkarkötő
4 990 Ft

Krómdiopszid és angyal aura ásványkarkötő

Csak az tudja, hogy mit jelent az elhivatottság, a türelem, és a feltétel nélküli szeretet ️, akinek gondoskodnia kell valakiről, legyen az egy kisbaba ????, egy beteg szerettünk ????, vagy idős hozzátartozónk , de akár “csak” egy házi kedvenc kutyus vagy cica . Ilyenkor kisebb-nagyobb dolgokkal sokszor felülírja az élet a terveinket, hiszen nem csak saját döntéseink alakítják a mindennapjainkat, hanem azok érdeke is, akikért felelősséget vállaltunk. Azok szerint, akik hisznek az ásványok erejében, a krómdiopszid, ez a gyönyörű zöld színű ásvány adhat ehhez testi-lelki erőt és kitartást, és erősíti benned, hogy mennyire fontos, amit mások érdekében teszel. A szívcsakra köveként segíthet olyan fájdalom feldolgozásában is, melyet egy megromlott vagy végetért kapcsolat okoz(ott) benned . Segít abban is, hogy ilyen helyzetben te tedd meg az első lépést a helyzet tisztázása, helyrehozása, vagy éppen megnyugtató lezárása érdekében.

Felhasznált ásványok:
- angyal aura: 8 mm
- krómdiopszid splitter

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0822