Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

barack-aventurin-karkoto
LÉLEKSUTTOGÓ barack aventurin karkötő
2 490 Ft

LÉLEKSUTTOGÓ barack aventurin karkötő

barack-aventurin-karkoto
barack-aventurin-karkoto

A barack aventurint "suttogó kőnek" is hívják, mert azt tartják róla, hogy az energiája segít elcsendesíteni a kritikus és ítélkező belső hangot, így könnyebben megy az önelfogadás, nagyobb lesz az egészséges önbizalom. Akkor is érdemes használni, ha nyerni szeretnél, vagy krízisben vagy, mert hatással van a jó szerencsére és az új lehetőségek számára is ajtót nyit. A barack aventurinnak köszönhetően olyan lehetőségek is felbukkanhatnak előtted, amelyekre eddig nem is gondoltál volna :). Miért ne tennél egy próbát? :)


Ásvány: barack aventurin: 6 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240117_4