Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Labradorit inga

A felsőbb Énedtől szeretnél útmutatást kapni egy fontos döntésben? Használd az ingát! Fogd a lánc végét a kezedbe, gondolj erősen arra a kérdésre, amit fel szeretnél tenni, és hagyd, hogy kimozduljon az inga valamelyik irányba. A válasz egyértelmű lesz. :)
FONTOS! Mielőtt feltennéd a kérdést az ingádnak, először fogd a lánc végét kezedbe, lógasd le az ingát, és kérd meg, hogy mutassa meg, merre van az igen válasz, majd ha ez megtörtént, akkor kérd meg, hogy a "nem"-et is mutassa meg. Innen fogod tudni, hogy a kérdésedre milyen választ kapsz majd.

A labradorit inga használata

A labradoritból készült ingát elsősorban akkor használd, ha az intuíciódat szeretnéd erősíteni, vagy valamilyen rejtett képességed felszínre hozatalában van szükséged segítségre. A labradorit erős védelmező ásvány, ezért egy ügy biztonságos megoldásában, lezárásában is nagy hasznát veheted.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek
A labradorit inga hossza: 30 mm, fenti átmérője kb. 15 mm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk188