Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

MEGÉRDEMELT BOLDOGSÁG thulit medál (lánccal is kérheted)
MEGÉRDEMELT BOLDOGSÁG thulit medál (lánccal is kérheted)
3 990 Ft

MEGÉRDEMELT BOLDOGSÁG thulit medál (lánccal is kérheted)

A megérdemelt boldogság az élet viharai után észrevétlenül érkezik, mint egy puha ölelés, és hirtelen minden nehézség értelmet nyer. De sokszor hiába tudod, hogy megérdemled, hiszen minden kihívást sikeresen leküzdöttél, és a saját erődből jutottál el a célig, de ahelyett, hogy ragyognál a belső béke és elégedettség fényében, még mindig a válladon érzed az átélt nehézségek súlyát. Ilyenkor lehet a segítségedre a thulit, ez a gyönyörű ásvány, amely segít felszínre hozni és leküzdeni a múltbeli negatív tapasztalatokat és érzéseket, elősegítve ezzel a belső démonjaid legyőzését és az érzelmeid gyógyulását. 

 

Ásvány: thulit

A medál mérete: kb. 25x20mm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz hozzá): 45 cm. A fém részek nikkelmentes fémből/nemesacélból készültek.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20240510TM
Kiegészítő termékek