Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

MOTIVÁCIÓS napfény aura, karneol aura és piros jáde ásványkarkötő
MOTIVÁCIÓS napfény aura, karneol aura és piros jáde ásványkarkötő
4 490 Ft

MOTIVÁCIÓS napfény aura, karneol aura és piros jáde ásványkarkötő

Egyszer azt olvastam valahol, hogy a motiváció hiánya az álmaink legnagyobb gyilkosa, és hát ebben a rohanó világban sokszor még ahhoz sincs elég erőnk, hogy egyáltalán túléljük valahogy a hetet hétfőtől péntekig, nem hogy még előre is haladjunk. A motiváció fokozásának számos módja van, most a spirituális megoldást fogjuk ötvözni a funkcionalitással :), azaz tervezünk, és segítségül hívjuk az ásványokat is. Kezdd azzal, hogy írj egy listát a céljaidról. Ez azért jó, mert akárhányszor csak elbizonytalanodsz, vagy elfogy az energiád, csak előveszed, és máris ott lesz az a cél a szemed előtt, amiért érdemes dolgoznod. Ezen túlmenően pedig úgy tartják, hogy az írott szó teremtőbb erejű, mint a gondolat, így már az első lépést meg is tetted a megvalósítás felé. Ezután jönnek a képbe az ásványok, mégpedig ezek az életerőt sugárzó, már csak a színükkel is tettekre sarkalló ásványok. Nem véletlen, hogy pont ezeket a színű ásványokat választottam, mert ezek az alsó csakrák színei, és ha ezek a csakrák jól működnek, összekapcsolnak minket a "földi", azaz a materiális világgal:
- napfény aura, azaz a sárga szín a napfonat csakrához,
- karneol aura, azaz a narancssárga szín a szakrális csakrához, és a
- piros jáde pedig a gyökércsakrához kapcsolódik.
Ezek az ásványok tehát energetizálnak, erőt és lendületet adnak, segítenek abban, hogy a célra fókuszáljunk, így mindig megtaláljuk a módját annak, hogy még egy kis erőt merítsünk az előre haladáshoz.

Felhasznált ásványok:
- napfény aura, karneol aura, piros színezett jáde: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0225_21