Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

NAPINDÍTÓ bronzit, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő
NAPINDÍTÓ bronzit, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő
3 990 Ft

NAPINDÍTÓ bronzit, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő

A reggeli első korty kávé az nem csupán egy korty kávé, hanem az a pillanat, ami feltölt szeretettel, békével és harmóniával, hogy a nap további részében mindenki biztonságban legyen körülötted :). Na most ilyen hatása van a bronzitnak is, hiszen segít mindenben (és mindenkiben) a jót látni, minden körülmények között távol tartja a negatív gondolatokat, és elfogadtatja a saját hibáidat és mások hibáit is.
A rózsakvarc aura még szebbé teszi a napod, a holdkő gyengéd rezgése pedig az önbizalmad és a női energiáidat erősíti.


Felhasznált ásványok: 

bronzit, rózsakvarc aura, bézs holdkő: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
bronzit1105