Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

NŐI KISUGÁRZÁS hegyikristály, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő csillagjegyes szimbólummal (vagy anélkül)
NŐI KISUGÁRZÁS hegyikristály, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő csillagjegyes szimbólummal (vagy anélkül)
4 490 Ft

NŐI KISUGÁRZÁS hegyikristály, holdkő és rózsakvarc aura ásványkarkötő csillagjegyes szimbólummal (vagy anélkül)

A szépség nehezen meghatározható fogalom, a női szépség meghatározása pedig még nehezebb, de az biztos, hogy egy nő szépsége nem csak kívülről látható, hanem belülről is fakad. Ezek az ásványok azokat a női tulajdonságokat erősítik fel, amelyektől egy nő ellenállhatatlanná lesz: határozottságot és magabiztosságot adnak, mégis gyengédséggel ölelnek körbe.

Bármilyen csillagjegyes szimbólummal, vagy akár anélkül is kérhető.

 

Felhasznált ásványok: 

- hegyikristály, holdkő, rózsakvarc aura: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 490 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
unas0511_21