Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

NYUGTATÓ HATÁSÚ ametiszt, levendulajáde, hegyikristály karkötő
NYUGTATÓ HATÁSÚ ametiszt, levendulajáde, hegyikristály karkötő
3 990 Ft

NYUGTATÓ HATÁSÚ ametiszt, levendulajáde, hegyikristály karkötő

Ismered azt az érzést, amikor egy kimerítő nap után nem vágysz semmi másra esténként, csak hogy hazaérve hátradőlj, és élvezd a csendet és a pár percnyi nyugalmat..... , de nem sikerül, mert az élet otthon egy pillanatra sem áll meg? A vacsora nem készül el magától, a mosást el kell indítani , de még a gyerek sem fürdik meg első szóra , és lehet, hogy a kutyát is neked kell elvinned sétálni, mielőtt végleg véget érnek a napi tennivalók? Amikor úgy érzed, hogy a feladatok tengerében csak magadra nincs időd? Az ametiszt ebben a helyzetben fog segítséget nyújtani: gyengéd rezgései kisimítják az idegeidet, oldják a feszültséget, pihentetőbbé varázsolják azt a kis időt, ami jut neked a napból. Békét, harmóniát, tudatosságot visz majd a napjaidba, céltudatosabb leszel, így még az is lehet, hogy sikerül jobban beosztani az idődet a későbbiekben. Bár nem egy védelmező ásvány, a lelkedet mégiscsak védi, szinte egy oltalmazó energiamezőt vetít köréd. Halványlila levendulajádét fűztem még hozzá, lila színe tovább erősíti a nyugalmat, a koronacsakrához kapcsolódva pedig a káosz ellenére is tudsz majd a jelenben éln.
A harmadik ásványként pedig hegyikristályt használtam, hogy még erősebb legyen a lila ásványok hatása.

Felhasznált ásványok: 

- ametiszt: 8 mm

- levendulalila színezett jáde: 8 mm

- hegyikristály: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20200810