Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers amazonit - nagy
Nyers amazonit - nagy
3 490 Ft

Nyers amazonit - nagy

Nyers amazonit - nagy
Nyers amazonit - nagy

Az amazonit úgy oszlatja el a félelmeket, kételyeket és aggodalmakat, hogy az alacsonyabb rezgésű energiákat semlegesíti, és pozitivitással, optimizmussal és reménnyel helyettesíti. Így segít abban, hogy ugyanazt a helyzetet egy másik szögből lásd, és akkor is megtaláld a megoldást, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy már közel állsz ahhoz, hogy feladd. Megtanítja, hogy nem biztos, hogy egy adott helyzetben ellen kell állnod, néha lehet, hogy elég, ha sodródsz az árral, és készen állsz a változásra.

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers amazonitot.

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek
A kövek súlya kb. 25 dkg, méretük kb. 8-10 cm, magasságuk kb. 5-6 cm.
Az ár 1 db-ra vonatkozik.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk105