Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers angelit 3-4 cm
Nyers angelit 3-4 cm
2 490 Ft

Nyers angelit 3-4 cm

Nyers angelit 3-4 cm
Nyers angelit 3-4 cm

Az angelit igazi angyalhívó ásvány. Ennek a gyönyörű, lágy kék kőnek a nyugató rezgései segítenek kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és a tőlük kapott spirituális útmutatás jelölheti ki az irányt lelkünk és valónk fejlődésének. Segít enyhíteni az kitörő érzelmeket, nyugtató energiája nem csak a tested, hanem az aurádat is átjárja.
Segíti a tudatos alvást, irányítható teszi az álmaidat, és minden kis üzenetet értelmezni tudsz, amit, az álmaidon keresztül kapsz a felsőbb hatalmaktól.

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers angelitet.

 

Az ár 1 db-ra vonatkozik.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Részletek
A marokkő mérete: 3-4 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk317