Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers jáspis
Nyers jáspis
1 490 Ft

Nyers jáspis

Nyers jáspis
Nyers jáspis

Energia, kitartás, bátorság, állóképesség és erő: a jáspis segítségével bármivel szembenézhetsz. Olyan energialöketet ad, mint az adrenalin: növeli a kitartásod és az állóképességed, és nem tudod szem elől téveszteni a célodat. A gyökércsakrához kapcsolódik, egyensúlyt biztosít és bátorságot kölcsönöz, egy igazi harcost varázsol belőled, színével pedig szenvedélyre és bujaságra ösztönöz. Lehetővé teszi, hogy szembenézz a valós vagy valótlan félelmeiddel, és azt is, hogy kezeld őket. Hozzásegít a lelki béke és a teljesség érzéséhez. Jelenlétedet erősíti a pillanatban, és segít abban, hogy ne gondold túl a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat. 

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers jáspis követ.

Mindenki számára ajánlott, a KOS csillagjegyű hölgyeknek pedig az egyik legfontosabb szerencseköve.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 490 Ft
Részletek
A nyers jáspis kövek mérete kb. 3x4 cm.
Az ár 1 db-ra vonatkozik!
Adatok
Cikkszám
JT_K_0205