Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers merlinit
Nyers merlinit
1 990 Ft

Nyers merlinit

Nyers merlinit
Nyers merlinit
A merlinit igazi, tényleg IGAZI varázskő, a varázslók kövének is nevezik: Artúr király kora óta minden valamire való mágus zsebében/polcán ott lapul egy belőle. Összeköt a felsőbb hatalmakkal, olyan dolgokba enged betekintést, amelyet csak a kiválasztottak láthatnak, de vigyázz! Rajtad múlik, hogy a kapott tudással mit kezdesz. Ha bölcsen használod a követ és tanításait, könnyedén elérheted mindazt, amire eddig csak vágytál.
Ezek a lapos merlinit marokkövek kiválóan használhatóak a hétköznapok kis varázslataihoz, ajánlom gyakorlott mágusnők és kevésbé gyakorlott varázstanoncok részére is :).

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers merlinitet.

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Részletek
A nyers merlinitek mérete kb. 4x3 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mkA111