Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Nyers vanadinit, 6x3 cm - RITKASÁG
Nyers vanadinit, 6x3 cm - RITKASÁG
7 490 Ft

Nyers vanadinit, 6x3 cm - RITKASÁG

A vanadinit egy különleges és ritka spirituális ásvány. Azt tartják róla, hogy szorosan kapcsolódik Freyához, a szerelem és szépség skandináv istennőjéhez. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy arra ösztönöz, hogy ne csak álmodozz a vágyaidról, hanem konkrét lépéseket is tegyél azok elérése érdekében.

A vanadinit hatása:

Fokozza a vitalitást, az állóképességet és az elszántságot, tüzes energiája pedig serkenti a szakrális csakrát és felébreszti az érzékiséget. Segít abban, hogy összhangba kerülj a vágyaiddal. Bátorságot kölcsönöz, de nem hagyja, hogy fejjel menj a falnak, pont annyi kockázatot tudsz majd vállalni, mellyel a biztonság határán belül maradsz.
Elterjedt róla, hogy azoknak is hasznos,  akik hajlamosak a túlköltekezésre, mert segít átgondolni a pénzhez való viszonyunkat, megtanít bánni a pénzzel.
Fokozza a kreativitást is, és segít leküzdeni az unalmat és a monotonitást a mindennapi teendők során.
Tinédszerek számára is ajánlott ásvány, mert segíti a pubertás során felmerülő hormonális változásokat, csillapítja azok mellékhatásait, de bármilyen más problémás hormonális időszak alatt érdemes egyet magunk mellett tartani, mint például a várandósság vagy a menopauza.
Ha a hálószobába teszed, fokozza a szexuális energiákat, a hosszú kapcsolatok esetében pedig újra feléleszti a vágyat.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

7 490 Ft
Részletek

A nyers vanadinit mérete:

6x3 cm

súlya: kb. 33 gr

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
VA_2310084