Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

OSTARA ásványkarkötő
OSTARA ásványkarkötő
3 990 Ft

OSTARA ásványkarkötő

Az OSTARA, a tavaszi napéjegyenlőség

Az Ostarával az év "fényesebbik felébe" lépünk be, amikor az őszi-téli időszak után kimozdul a világ a sötétségből, minden nap egy picit hosszabbak lesznek a nappalok. A tavaszi napéjegyenlőség jelzi a tavasz első napját, szinte már érezni a napsütés melegét és a virágok illatát. Ilyenkor már könnyebben megy a munka, újult energiákkal vágunk bele az előttünk álló feladatokba. Ugyanakkor a megtisztulás, a feltöltődés és a tökéletes egyensúly időszaka.

Ha van kedved, és időd, végezz néhány olyan tevékenységet, rituálét ezen a napon, melyekkel még inkább fel tudod erősíteni a tavaszi napéjegyenlőség jótékony energiát:

1. Seperd tisztára a lakás/ház bejáratát (fontos, hogy seprűvel seperj, és ne porszívózz :)!)

2. Vegyél egy új cserepes virágot, hogy az új életet képviselje a lakásodban.

3. Süss frissítő ízű, pl. citromos süteményt.

4. Sétálj egy nagyot a természetben.

5. Nap végén pedig gyújts egy pasztell színű gyertyát, és egy lapra írd fel azokat a rövid távú céljaidat, amelyeken az elkövetkezendő időszakban szeretnél dolgozni. Azzal, hogy leírod őket, tisztábban látod ezeket magad előtt, mint ha csak gondolkoznál rajtuk, így a megvalósításuk is egyszerűbbnek fog tűnni.

Az Ostara ünnepéhez egy karkötőt is készítettem :). A roppantott hegyikristály, a kétféle színezett jáde és a rózsakvarc üdítő összhangja egész tavasszal energiával tölthet majd fel: lendületet és önbizalmat adnak, és segítik a céljaidra való fókuszálást.

 

Felhasznált ásványok: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
osta0319