Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ŐSZI ENERGIÁK achát ásványkarkötő
ŐSZI ENERGIÁK achát ásványkarkötő
3 990 Ft

ŐSZI ENERGIÁK achát ásványkarkötő

Az olyan erőteljes időszakok, mint például a napéjegyenlőségek, mindig nagy változást hoznak a természetben és az életünkben is. Az őszi napéjegyenlőség idején a Föld energiája szinte tapintható, ilyenkor a legkönnyebb bekapcsolódnunk a természet és Univerzum körforgásába, amely a saját személyes életünket is előre viheti: könnyebb lesz egyensúlyt találni a munka és a magánélet, a kötelezettségek és az énidő között. A Föld energiájához való kapcsolódást az achát könnyítheti és erősítheti, mely stabilizál, védelmet ad és egyensúlyba hoz. 

A karkötőt a levél függő nélkül is kérheted, ezt a megrendelési folyamat végén lévő Megjegyzés rovatba tudod beírni.

Felhasznált ásványok:

- 8 mm-es színezett achát gyöngyök


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20210915