Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Öntapadós sungit (shungit) korong 2 cm
Öntapadós sungit (shungit) korong 2 cm
1 990 Ft

Öntapadós sungit (shungit) korong 2 cm

A mobiltelefonok vélt vagy valós káros hatásairól mindegyikünk hallott, de a mai világban a telefonhasználatot nem tudjuk kikerülni. Biztosan te is sokat telefonálsz, még akkor is, ha tudod, hogy a telefon által kibocsájtott EMF sugárzás hatással van a szervezetedre. Nem is kell nagy dolgokra gondolni (bár folyamatosan jelennek meg cikkek akár a sugárzás okozta tumoros megbetegedésekről is), de már a fejfájás, a migrén, a fáradékonyság, az alvászavar is jelentősen megnehezítheti az életünket. A shungit a benne lévő fullerénnek, azaz a szénmolekula egy speciális változatának köszönhetően képes az EMF sugárzás jelentős részének elnyerésére, így hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetünket ért sugárzásszint az egészséges tartományban maradjon.
A mobiltelefon sugárzását a legegyszerűbben és a leghatékonyabban ennek a 2 cm-es shungit korongnak a használatával tudod csökkenteni, melyet egyszerűen a telefon hátuljára lehet ragasztani.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 990 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Sh0812