Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Pink turmalin (rubellit) pebble ásványkarkötő

A rubellit a legerősebb ásványok egyike, melyet a kristálygyógyászok a daganatos betegségek megelőzésére vagy a betegségek lehetséges okainak megszüntetésére javasolnak, mert erős sejtregeneráló hatású. Természetesen, mint mindig, ebben az esetben is igaz, hogy a pink turmalin viselése nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket, hanem azok kiegészítésére javasolt. (Amikor a saját harcomat kellett megvívnom a rákkal, én magam is elfogadtam minden kezelést, beavatkozást, amit az onkológusom és a sebész javasolt, de úgy érzem, hogy azok az alternatív módszerek, amelyeket alkalmaztam, legalább annyit tettek hozzá a gyógyulásomhoz, mint a modern orvostudomány.)

A rubellit ezen kívül a szívcsakra és az életöröm köve, arra buzdít, hogy éld meg minél intenzívebben a életet, lovagold meg a hullámokat, de ha kell, akkor nézz szembe a nehézségekkel is. Bölcsességet és bátorságot kölcsönöz, segít abban, hogy kiállj a nézeteid mellett bármilyen területen.


Felhasznált ásványok:
- rubellit pebble: kb. 6 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
rube0901