Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

RÓZSAKVARC ÉS HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő (rózsakvarc szív függővel, vagy anélkül)
RÓZSAKVARC ÉS HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő (rózsakvarc szív függővel, vagy anélkül)
3 990 Ft

RÓZSAKVARC ÉS HEGYIKRISTÁLY ásványkarkötő (rózsakvarc szív függővel, vagy anélkül)

Gyönyörű karkötő, ami a két legkedveltebb ásványból készült. A rózsakvarc a szeretet energiáját hordozza ️, a hegyikristály pedig egy igazi jolly joker, mindenre jó, mindenre hat, de legfőképpen az egészségre van jótékony hatással.


Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 8 mm-es gyöngyök,

- roppantott hegyikristály: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
202101203