Termék részletek


Rózsakvarc és zebrajáspis karkötő

Rózsakvarc és zebrajáspis karkötő
4 490 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Ehhez a karkötőhöz a legsötétebb színű zebrajáspis gyöngyöket válogattam ki, és fűztem össze rózsakvarccal. A jáspisnak erről a változatáról azt tartják, hogy segít egyensúlyt tartani a munka és a magánélet között, és arra ösztönöz, hogy ne vidd túlzásba a kötelezettségeidet, hagyj időt saját magadra is, szóval aki ugyanolyan munkamániás, mint én, annak szinte kötelező volna viselnie :). Gyengéd energiája nyugalmat kölcsönöz, növeli az elégedettség-érzetet, és átsegít az utadba álló kisebb problémákon. A rózsakvarccal együtt erősíti a szívcsakrát, így gyógyítja a lelki sebeket, állítólag az egyik legerősebb kombináció annak a segítésére, hogy le tudj zárni magadban egy fájdalmasan véget ért szerelmet.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 8 mm

- zebrajáspis: 8 mm

 

Nézd meg a többi rózsakvarcból készült ékszerünket is, kattints ide: TOVÁBB A RÓZSAKVARC ÉKSZEREKHEZ.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    unas1025