Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Rózsakvarc, roppantott hegyikristály és aurakvarc ásványkarkötő
Rózsakvarc, roppantott hegyikristály és aurakvarc ásványkarkötő
3 990 Ft

Rózsakvarc, roppantott hegyikristály és aurakvarc ásványkarkötő

Január végére már pont belefáradunk a télbe. Túl vagyunk a karácsonyi időszak meghittségén, a tavasz meg azért még messze van. Az év beindult, az élet újra 100%-on zajlik körülöttünk, de ebben a hideg és ködös időben még olyan jól esik a bekuckózás, és a korán sötétedő napokon pedig olyan jól esne még egy kis semmittevés. Ilyenkor kell minden alkalmat megragadni, hogy kicsit felturbózzuk a lelkünket: még egy pohár finom latte, egy plusz oldal egy motiváló-célkitűzős könyvből, vagy ez a gyönyörű karkötő :). A rózsakvarc finom rezgése, a roppantott hegyikristály és az aurakvarc csillogása nem csak téged varázsol el, hanem mindenkit a környezetedben, és még a leghalványabb napsugár is táncolni fog rajta :).

Ezt a karkötőt most inkább a szépsége, mint a hatása miatt készítettem, de jó tudni, hogy a rózsakvarc a szeretet köve, a hegyikristály az egészségé, az aurakvarc pedig a káoszban a világosságot és a fényt mutatja :).

 

Felhasznált ásványok:

- roppantott hegyikristály: 8 mm

- rózsakvarc: 8 mm

- roppantott hegyikristály aurakvarc: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
rozsa10119