Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SUNGIT (shungit) medál (lánccal is kérheted)

Sungit (shungit, shungite)

Az egyik legerősebb védelmező ásvány

A sungit hatásai

Egy szóban el lehet mondani, hogy kinek ajánlott a sungit: mindenkinek :). Egy nagyon erős ásvány, mely képes egyszer védelmezni és gyógyítani. Úgy tartják róla, hogy azon alapelemek egyike, amelyeknek az élet kialakulása köszönhető a Földön, ezért gyakran nevezik az "élet kövének".
A sungit hatásai:
- aktiválja a kb. 30 cm-rel alattad lévő "földcsillag" csakrát, amely összeköt a Föld energiaközpontjával, így felfedezheted a létezésed valódi célját
- megtisztítja és feltölti az aurádat, így az energiák még inkább hatnak majd rád
- képes leszel a felsőbb énedhez és a magasabb birodalmakhoz is kapcsolódni
- segíti a lelki fejlődésed
- tudatosabb és hitelesebb életet élhetsz
- és megvéd minden negatív energiától, legyen az mások támadása, vagy környezeti hatás, bármilyen elektromágneses sugárzás.

A sungit hatása a szervezetre

Nagyon hasznos lehet annak, aki sokat dolgozik számítógéppel, vagy sokat mobilozik, vagy olyan helyen él/dolgozik, ahol mobil bázisállomás van a közelben. Emellett méregteleníti a szervezetet, csillapítja a fejfájást, a gyulladásokat , és erősíti az immunrendszert.

A sungit lelki hatásai

A sungit lelkileg is "helyre tud tenni", segít feldolgozni az elengedést, a bűntudatot és elengedni a régi emlékkel kapcsolatos, berögzült negatív érzelmeket.

Felhasznált ásványok:

- sungit: 1 db


Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A sungit medál mérete: kb 30x15 mm.

A küldött medál alakja kismértékben eltérhet a képen láthatótól.

A lánc hossza (ha kérsz hozzá): 45 cm. A lánc anyaga: nikkelmentes fém.

Adatok
Cikkszám
20230709_2