Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SUNNY DAY napfény aura, jáde és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
SUNNY DAY napfény aura, jáde és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
3 990 Ft

SUNNY DAY napfény aura, jáde és roppantott hegyikristály ásványkarkötő

Ez az az időszak, amikor átértékelődik a boldogság . Amikor rájövünk, hogy ahhoz, hogy boldogok legyünk, nem kell sokkal több, mint hogy reggel álmosan megihassuk a kedvenc kávénkat, bemehessünk az egyébként rém unalmas munkahelyünkre a (lehet, hogy rém unalmas) kollégák közé, amikor este van hova hazamenni, az estét a szeretteinkkel tölthetjük, megnézhetjük az aktuális kedvenc sorozatunk egy részét a Netflixen, jóéjtpuszit adhatunk a gyereknek, és végül a párunkhoz bújva a saját ágyunkban alhatunk el. A többi, amit az élethez hozzáteszünk, pedig hab a tortán. De boldogok vagyunk, mert ÉLÜNK. És bár nehéz napokat élünk, de tesszük a dolgunkat, és aggódva figyeljük a világ eseményeit. A nagy dolgok most a fejünk felett dőlnek el, de mégis van, ami a fejünkben, és ahhoz, hogy könnyebben menjen a pozitív gondolkodás és a pozitív jövőlátás, erőt adhat ez a csupa élet, csupa vidámság karkötő. Napfény aura, élénksárga jáde és halványzöld roppantott hegyikristály: a világ első tavaszi napfényben vibráló színei.


Felhasznált ásványok:

- napfény aura: 8 mm

- színezett roppantott hegyikristály (halványzöld): 8 mm

- jáde (élénk sárga): 8 mm

 


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20220316_1