Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZELLEMI VEZETŐ auralit 23 és hegyikristály ásványkarkötő
SZELLEMI VEZETŐ auralit 23 és hegyikristály ásványkarkötő
8 990 Ft

SZELLEMI VEZETŐ auralit 23 és hegyikristály ásványkarkötő

SZELLEMI VEZETŐ auralit 23 és hegyikristály ásványkarkötő
SZELLEMI VEZETŐ auralit 23 és hegyikristály ásványkarkötő

A spirituális életben az auralit 23-nak különösen nagy jelentőséget tulajdonítanak, nem véletlen, hogy az ÚJ TUDAT kövének, az ÉBREDÉS kövének nevezik. Úgy tartják, hogy segítségével kapcsolatba kerülhetünk lelki vezetőinkkel, átléphetünk egy magasabb dimenzióba. Nagy szerepe van világ jelenlegi átalakulásában, a tudatosságra ébredésben. Segítségével átléphetjük az idő és tér határait, feltárhatjuk az emberi tudat mélységét.

Az auralit 23-nak nincs két egyforma gyöngye, úgy tűnik, mintha minden gyöngybe más-más világ van zárva. A karkötőt nem tudtam úgy fotózni, hogy lehessen látni az auralit igazi szépségét, ezért töltöttem fel a második képet, az itt előtérben látható 8 mm-es auralit gyöngyökből kerül majd 5 darab a karkötőbe :).  

 

Ásványok: 

auralit-23: 8 mm

hegyikristály: 8 mm, 6x3 mm-es tárcsa

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

100% antiallergén: fém alkatrészt nem tartalmaz

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

8 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz


Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
auralit02