Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZERETET hálakarkötő
SZERETET hálakarkötő
2 990 Ft

SZERETET hálakarkötő

"Minél hálásabb vagy azért, amid van, annál több dolgot fogsz kapni, amiért még hálás lehetsz...."

A mai rohanó világban nagyon nehéz még néhány percet is kiszakítani az életünkből arra, hogy lecsendesedjünk, és hálát adjunk a legfontosabb dolgokért, amik körülöttünk vannak.

Mindegyikünk életében a legfontosabbak a szeretteink. Jelenlétük természetes, hiányuk fájó lenne..... A SZERETET hálakarkötő segít abban, hogy rápillantva a nap bármely percében eszünkbe jussanak szeretteink, és hálát tudjunk adni értük...
A hála erejét háromféle ásvány erősíti: a középső kék szodalit szerelmed hűségét, a rózsakvarc a gyermekeid, szüleid szeretetét, a gránát pedig a barátaidat jelképezi. Az irántuk/értük kifejezett hála gazdagabbá teszi az életed, de nem csak a tiédet, hanem szeretteidét is.
Minél inkább hálás vagy, annál több szeretet adsz, és minél inkább több szeretet adsz, annál több szeretet fogsz kapni....

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek
A karkötő szodalit, rózsakvarc és gránát gyöngyökből és 8 mm-es üveg teklagyöngyből készült. A mérete kb. 17-18 cm, mely egy átlagos 16 cm-es női csuklóméretre megfelelő. Amennyiben más méretű karkötőt szeretnél, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban tudod megadni a pontos méretet (ebben az esetben mindenképpen tüntesd fel, hogy az általad megadott méret a csuklóméretet, vagy a kért karkötőméretet jelöli). Az egyedi méretű karkötőt felár nélkül készítjük el.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
99001001