Termék részletek


SZERETET hálakarkötő

SZERETET hálakarkötő
2 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
"Minél hálásabb vagy azért, amid van, annál több dolgot fogsz kapni, amiért még hálás lehetsz...."

A mai rohanó világban nagyon nehéz még néhány percet is kiszakítani az életünkből arra, hogy lecsendesedjünk, és hálát adjunk a legfontosabb dolgokért, amik körülöttünk vannak.

Mindegyikünk életében a legfontosabbak a szeretteink. Jelenlétük természetes, hiányuk fájó lenne..... A SZERETET hálakarkötő segít abban, hogy rápillantva a nap bármely percében eszünkbe jussanak szeretteink, és hálát tudjunk adni értük...
A hála erejét háromféle ásvány erősíti: a középső kék szodalit szerelmed hűségét, a rózsakvarc a gyermekeid, szüleid szeretetét, a gránát pedig a barátaidat jelképezi. Az irántuk/értük kifejezett hála gazdagabbá teszi az életed, de nem csak a tiédet, hanem szeretteidét is.
Minél inkább hálás vagy, annál több szeretet adsz, és minél inkább több szeretet adsz, annál több szeretet fogsz kapni....
  • A karkötő szodalit, rózsakvarc és gránát gyöngyökből és 8 mm-es üveg teklagyöngyből készült. A mérete kb. 17-18 cm, mely egy átlagos 16 cm-es női csuklóméretre megfelelő. Amennyiben más méretű karkötőt szeretnél, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatban tudod megadni a pontos méretet (ebben az esetben mindenképpen tüntesd fel, hogy az általad megadott méret a csuklóméretet, vagy a kért karkötőméretet jelöli). Az egyedi méretű karkötőt felár nélkül készítjük el.
  • Cikkszám
    99001001