Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZÍNTISZTA SZERETET rózsakvarc karkötő
SZÍNTISZTA SZERETET rózsakvarc karkötő
3 990 Ft

SZÍNTISZTA SZERETET rózsakvarc karkötő

A rózsakvarc mindenki szívét áthatja, mert van valami olyan energia ebben a gyengéd és nőies ásványban, ami a színtiszta szeretetet árasztja. Gyógyító tulajdonságai és harmonikus rezgései miatt érdemes minden nap viselned, vagy olyan helyen tartani belőle, ahol sokat tartózkodsz.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 8 mm

 

Nézd meg a többi rózsakvarcból készült ékszerünket is, kattints ide: TOVÁBB A RÓZSAKVARC ÉKSZEREKHEZ.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
rozsa0122