Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZÍRIUSZ szuper hetes karkötő
SZÍRIUSZ szuper hetes karkötő
12 990 Ft

SZÍRIUSZ szuper hetes karkötő

SZÍRIUSZ szuper hetes karkötő
SZÍRIUSZ szuper hetes karkötő

Prémium minőségű, gyönyörű szuper hetes golyókból készült ásványkarkötő.

A szuper hetes, ez a rendkívüli ásvány, kaput nyithat egy másik világra: a vele elérhető spirituális felemelkedés mind a belső énünkre, mind a minket körülvevő világra pozitív hatással lehet. A legerősebb rezgésű ásványok közé tartozik, önmagából nyert energiáját elemi erővel adja át viselőjének. Azt tartják róla, hogy a Szíriuszhoz kapcsolódik, "kozmikus fordítóként" közvetíti Szíriusz lakóinak minden tudását.

A szuper hetes hatása a szervezetre:

Elsősorban stresszel kapcsolatos, migrénes, gyulladásos vagy légzési problémák esetén ajánlják a viselését. Méregteleníti a testet és megtámadja a betegség forrását. Jótékony hatással van az idegrendszerre és az immunrendszerre. Nemcsak a fájdalomra és a betegségre hat, hanem segít feltárni azok valódi okát.


Felhasznált ásványok:

- szuper hetes: 8mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

12 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
20231008