Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZÍVED MÉLYÉN ásványkarkötő
SZÍVED MÉLYÉN ásványkarkötő
3 990 Ft

SZÍVED MÉLYÉN ásványkarkötő

A jáde és rózsakvarc kombinációjából mindig valami gyönyörű lesz. Nem véletlen, hiszen nem csak a színük harmonizál nagyon-nagyon jól egymással, de a hatásuk is:  mindkét ásvány növeli az önbizalmat, jót tesz a léleknek, emeli az energiaszintünket, és mindkettő a szívcsakra köve.

Ebben a karkötőbe a jádén és a rózsakvarcon kívül eperkvarcot is fűztem, amely felerősíti a szeretet és hála rezgéseit. És jól megy a színe az előző kettőhöz :)!

 

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- jáde (rózsaszín/zöld): 8 mm

- színezett jáde (élénk rózsaszín): 8 mm

- eperkvarc (sötétrózsaszín): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
2018100501