Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

SZUGILIT karkötő

SZUGILIT karkötő
SZUGILIT karkötő
A szugilit nagyon ritka és különleges ásvány, és a "gyógyítók köveként" tartják számon. Mindenkinek szüksége lenne rá, aki emberekkel kezelésével vagy gyógyításával foglalkozik, egyrészt azért, mert fokozza a kezelések gyógyhatását, másrészt pedig azért, meg megvédi a viselőjét a kezelés során őt ért esetleges negatív energiáktól. Azt tartják róla, hogy nagyon erős gyógyító energiával rendelkezik, az egyik legfontosabb gyógyító tulajdonságának a daganatos betegségek megelőző hatását mondanám, de akkor is érdemes hordani, amikor már baj van, mert az egyik legjobb sejtregeneráló ásvány. Ezenkívül segít az asztmán, az allergiás tüneteken, tisztítja a vért és a nyirokrendszert. Rendkívül jól hat az idegrendszerre, csökkenti a stresszt, a kétségbeesést. Gyógyítja a betegségek lelki okait, és a depresszió kezelését is eredményesen egészítheti ki.

 

Felhasznált ásványok:
- szugilit pebble: 4-6 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

7 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
szgl1118